Last Minute – Καιρός (27-05-2022)

Last Minute – Καιρός (27-05-2022)

27 Μαΐου, 2022 0 By admin

Στην περιοχή του Μαρμαρά είναι μερικώς συννεφιασμένος. Στο Κοτζαέλι παρατηρούνται τοπικές βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία είναι 27 βαθμούς στην Κωνσταντινούπολη και 32 βαθμούς στην Αδριανούπολη.

Στις παραθαλάσσιες περιοχές της Περιφέρειας Αιγαίου ο καιρός είναι λιγότερο συννεφιασμένος και ο ήλιος είναι ορατός. Στο εσωτερικό, οι έντονες βροχοπτώσεις είναι αποτελεσματικές. Αυτές οι βροχές δεν μένουν μέχρι το Σάββατο, ο καιρός είναι αίθριος.

Μερικές νεφώσεις παρατηρούνται στην περιοχή της Μεσογείου. Η θερμοκρασία μετριέται στο εύρος των 30-35 βαθμών σε όλη την περιοχή. Στα ανατολικά τμήματα ανεβαίνει πάνω από 35 βαθμούς κατά τόπους.

Ο καιρός είναι μερικώς συννεφιασμένος στα δυτικά τμήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Ανατολίας. Καταιγίδες σημειώνονται στις ανατολικές πόλεις. Η υψηλότερη θερμοκρασία στην περιοχή μετριέται στους 27-28 βαθμούς. Στην ίδια περιοχή αναμένεται να συνεχιστούν οι βροχές και το Σάββατο.

Τοπικές βροχοπτώσεις αναμένονται στις δυτικές πόλεις και ορεινά της Μαύρης Θάλασσας. Σε όλη την περιοχή παρατηρούνται μερικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία μετράται στους 25 βαθμούς στο Bolu, 22 βαθμούς στη Σαμψούντα και 20 βαθμούς στην Τραπεζούντα.

Στην Ανατολική Ανατολία, ο ουρανός είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία είναι 21 βαθμοί Κελσίου στο Καρς και Ερζερούμ και 27 βαθμοί Κελσίου στη Μαλάτια. Το Σάββατο, βροχοπτώσεις έρχονται στα δυτικά και βόρεια τμήματα της περιοχής.

Στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ανατολίας ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αίθριος το επόμενο τριήμερο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η θερμοκρασία συνήθως μετράται μεταξύ 30 και 35 βαθμών στην περιοχή.