6-0 σχόλιο από τον Stefan Kuntz – Sports News

6-0 σχόλιο από τον Stefan Kuntz – Sports News

7 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Σχόλιο 6-0 από τον Στέφαν Κουντζ

Εκφράζοντας ότι είναι περήφανος για την εμφάνιση κόντρα στη Λιθουανία, ο Στέφαν Κουντζ είπε: “Το γεγονός ότι το βρήκαμε πολύ νωρίς στην αρχή του αγώνα δείχνει ότι οι παίκτες πιστεύουν στην τακτική μας. Όλα γίνονται πιο εύκολα όταν σκοράρουμε νωρίς. Έχουμε σημείωσε πρόοδο όσον αφορά το ομαδικό πνεύμα. Οι παίκτες απολαμβάνουν το παιχνίδι. “Έχουμε μια ομάδα παικτών. Το είδαμε αυτό”, είπε.

“Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ”

Ο Kuntz είπε, “Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση των παικτών μας ως τεχνική ομάδα” και είπε, “Είμαστε επίσης πολύ ευχαριστημένοι με την προσέγγιση των έμπειρων παικτών μας προς τους νεαρούς παίκτες μας. Σήμερα, για παράδειγμα, είχαμε πολλούς έμπειρους παίκτες στον σύλλογο, υποστήριξαν τους νεαρούς παίκτες μας. Ήταν πολύ σημαντικό όσον αφορά το ομαδικό πνεύμα. Η επιτυχία των παικτών είναι η επιτυχία της ομάδας. “Είμαι πολύ χαρούμενος όταν οι επιθετικοί μου σκοράρουν γκολ. Ο Χαλίλ καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Σκέφτεται ότι αν παίξω για την ομάδα, αν παλέψω για την ομάδα, σίγουρα θα πάρω την ανταμοιβή για αυτό, το ξέρει αυτό. Έτρεξε πολύ, πάλεψε πολύ».

DOĞAN ALEMDAR: ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΟΝ ΕΓΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής, Doğan Alemdar, που φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της εθνικής ομάδας, δήλωσε: “Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος γιατί ήταν ο πρώτος μου αγώνας. Ήταν όνειρό μου να φορέσω αυτή τη φανέλα, όπως κάθε νέος. “Υπήρχε μια τέτοια θέση. Νομίζω ότι ξεπέρασα τον ενθουσιασμό μου κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ήταν πολύ σημαντικό να μην βάλω γκολ. Έχουμε στόχο να ολοκληρώσουμε τον όμιλο χωρίς να δεχθούμε γκολ. Θέλουμε να το πετύχουμε», είπε.

Σημειώνοντας ότι είναι μια ομάδα που γίνεται νεότερη, ο Doğan ολοκλήρωσε τα λόγια του λέγοντας: “Οι προπονήσεις μας είναι πολύ διασκεδαστικές. Είμαστε σαν αδέρφια, αδερφές και φίλοι εντός και εκτός γηπέδου. Νομίζουμε ότι το αντικατοπτρίζουμε και στους αγώνες. Θέλουμε να τελειώσουμε με καλά αποτελέσματα».

ΙΒΑΝΑΟΥΣΚΑΣ: ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ

Υπενθυμίζοντας ότι είπε ότι η Τουρκία είναι μια δυνατή ομάδα, ο Βάλντας Ιβανάουσκας είπε: “Σκεφτήκαμε ότι αν μπορούσαμε να κρατηθούμε στα πρώτα 25 λεπτά, θα υπήρχε διαφορετικό σκορ. Αλλά το γκολ που δεχθήκαμε νωρίς λόγω προβλημάτων που δεν μπορούσα καταλαβαίνω άλλαξε την πορεία του παιχνιδιού. Συγχαίρω την Τουρκία. Πήρε μια νόμιμη νίκη. “Υποφέρουμε από αυτή τη νίκη, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα”, είπε.

Ο Ιβανάουσκας ζήτησε επίσης συγγνώμη από τους Λιθουανούς για το αποτέλεσμα.