21χρονο μοντέλο απαντά σε κακοποίηση με το δικό της όπλο

21χρονο μοντέλο απαντά σε κακοποίηση με το δικό της όπλο

11 Ιουνίου, 2022 0 By admin
21χρονο μοντέλο απαντά σε κακοποίηση με το δικό της όπλο

Η Shinae Martin, 21, που ασχολείται με το μόντελινγκ στη Νέα Ζηλανδία, δεν γνώριζε τι επρόκειτο να της συμβεί σε ένα ταξίδι στην Αυστραλία για να επισκεφτεί μια φίλη της. Η γυναίκα, που πήρε το τρένο από το Κουίνσλαντ, βίωσε τις πιο εξαιρετικές στιγμές της ζωής της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της. Μάλιστα, η νεαρή ανακουφίστηκε κάπως όταν είδε ότι η άμαξα με την οποία επρόκειτο να ταξιδέψει ήταν άδεια. Ωστόσο, στα επόμενα λεπτά, ένα άλλο άτομο μπήκε στο τρένο και κάθισε ακριβώς απέναντι από τον Μάρτιν στο άδειο βαγόνι.

Το μοντέλο, που στην αρχή δεν πείραζε αυτή την κατάσταση, συνειδητοποίησε μετά από λίγο ότι ο άντρας που καθόταν απέναντί ​​της ηχογραφούσε τον εαυτό της με το τηλέφωνό της. Αν και ο Μάρτιν έκανε οπτική επαφή με αυτόν τον διεστραμμένο και έδειξε ότι ένιωθε άβολα, η παρενόχληση συνεχίστηκε για περίπου 20 λεπτά.

“Παρατήρησα ότι με κοιτούσε ενώ έπαιζε στο τηλέφωνό μου. Στην αρχή δεν με ένοιαζε πολύ, αλλά όταν γύρισα ξανά το κεφάλι μου, είδα ότι ο άντρας κοίταζε από την άλλη πλευρά και το τηλέφωνό του ήταν στραμμένο προς το μέρος μου. ήταν πολύ τρομακτικό που ήμασταν μόνο εγώ και αυτός στην άμαξα που ήμασταν».

Στη συνέχεια, η νεαρή γυναίκα, που φοβόταν να αντιδράσει, εξήγησε τον φόβο της: «Σκέφτηκα να του πω να σταματήσει ή ακόμα και να διαγράψει την ηχογράφηση που έκανε, αλλά δεν ήξερα πώς θα αντιδρούσε αν το έλεγα αυτό», είπε ο Μάρτιν. ότι ο άνδρας δεν έκανε καμία προσπάθεια να του μιλήσει, ακόμη και ότι είχε μια πολύ άνετη στάση όταν τον έβλεπε και τον κοιτούσε στο τηλέφωνο. πρόσθεσε επίσης.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΛΗΤΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟ

Ενώ η παρενόχληση συνεχιζόταν, η νεαρή σκέφτηκε πώς να αποτρέψει αυτή την κατάσταση και αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, μια ιδέα ήρθε στο μυαλό της. Αποφάσισε να πυροβολήσει τον άνδρα με το δικό του όπλο, ο οποίος δεν τον ένοιαζε και συνέχισε να βλέπει τον εαυτό του, αν και έδειξε ότι ένιωθε άβολα με τη συμπεριφορά του. «Αποφάσισα να τον κινηματογραφήσω, όπως μου έκανε για λίγο», είπε ο Μάρτιν. «Αν δεν αντιδρούσε όταν το έκανα αυτό, τότε θα πίστευα ότι φανταζόμουν εντελώς την κατάσταση και την υπερέβαλα», είπε.

Διατηρώντας την ψύχραιμη, η Shinae Martin έβγαλε το τηλέφωνό της και το γύρισε προς τον άντρα που την παρακολουθούσε και άρχισε να ηχογραφεί τον άντρα. Περίπου 13 δευτερόλεπτα μετά την ενέργεια της νεαρής γυναίκας, ο άγνωστος άνδρας συνήλθε ξαφνικά και έφυγε από το τρένο στον πρώτο σταθμό. Όταν έφυγε από το τρένο, συμπεριφέρθηκε τόσο χαλαρός και ήρεμος σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Όταν η νεαρή γυναίκα έφτασε στο σταθμό όπου επρόκειτο να κατέβει, δεν μπορούσε ακόμη να ξεπεράσει τον αντίκτυπο του περιστατικού που είχε βιώσει. Όταν ανησυχούσε ότι θα του συμβεί κάτι χειρότερο, δεν ήθελε να συνεχίσει μόνος του και μόλις κατέβηκε, τηλεφώνησε στον φίλο του και είπε για το περιστατικό και του ζήτησε να έρθει να τον πάρει από ο σιδηροδρομικός σταθμός.

Όταν ο φίλος του έφτασε στο σιδηροδρομικό σταθμό, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να μοιραστούν τις εικόνες του κακοποιού με τους αστυνομικούς του σταθμού. Ο Μάρτιν ελπίζει ότι αυτό θα βοηθήσει στον εντοπισμό του παρενοχλητή.

ΣΟΚΛΟΝΙΣΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Η Shinae Martin αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποκαλύψει τον καταχρηστικό άνδρα που κατέγραψε. Η νεαρή γυναίκα, η οποία μοιράστηκε την ηχογράφηση 13 δευτερολέπτων από τον λογαριασμό της στο TikTok, τρομοκρατήθηκε από τα σχόλια που έκαναν ορισμένοι άνδρες χρήστες. Μετά από σχόλια για το βίντεο, ο Μάρτιν διέγραψε το βίντεο που είχε ανεβάσει.

Το μοντέλο, που είπε ότι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ από όσα έζησε, δηλώνει πολύ απογοητευμένη. «Είναι τόσο απογοητευτικό που οι γυναίκες νιώθουν τόσο φοβισμένες και ανασφαλείς δημοσίως», είπε ο Μάρτιν. Αν συνεχίσουμε να το αγνοούμε και να το αφήσουμε να συμβεί, θα χειροτερέψει. Είναι κρίμα που ως γυναίκες πρέπει να ανεχόμαστε τέτοια ταπεινωτικά πράγματα», είπε. Δηλώνοντας ότι δεν είναι σωστό για τις γυναίκες να σιωπούν σε τέτοιες καταστάσεις, η Μάρτιν είπε: «Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι να το εκφράσουμε. Όσο περισσότερο αγνοούμε και σιωπούμε, τόσο περισσότερο εκτιθέμεθα».