Το λατρεύετε, δείτε το 1ο επεισόδιο σε ένα κομμάτι!  Σας αρέσει, δείτε το πρώτο επεισόδιο!  Το λατρεύετε, δείτε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο!

Το λατρεύετε, δείτε το 1ο επεισόδιο σε ένα κομμάτι! Σας αρέσει, δείτε το πρώτο επεισόδιο! Το λατρεύετε, δείτε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο!

1 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Το λατρεύετε, δείτε το 1ο επεισόδιο σε ένα κομμάτι!  Σας αρέσει, δείτε το πρώτο επεισόδιο!  Το λατρεύετε, δείτε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο!

Στο καστ του Seversin, με πρωταγωνιστές τους İlayda Alişan και Burak Yörük, Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmazık Yılmazık, Ceren Taşçı, , Yağmur Gurur και Τέλος Şahin. Η σειρά Seversin ήρθε στην οθόνη με το πρώτο της επεισόδιο. Στο πρώτο μέρος της σειράς? Ενώ ο Tolga βρίσκεται στα πρόθυρα να πέσει οικονομικά στην άβυσσο με την ακύρωση της τηλεοπτικής σειράς, χάρη στη μάνατζέρ του Nesrin, έχει την ευκαιρία να πάρει έναν ρόλο στη νέα σειρά του διάσημου παραγωγού Bahri. Ωστόσο, καμία ηθοποιός δεν θέλει να συνεργαστεί με τον Tolga για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Εδώ είναι οι σύνδεσμοι πλήρους παρακολούθησης του πρώτου επεισοδίου του Seversin…

Σας αρέσει, δείτε το επεισόδιο 1

Όταν ο Bahri πρόκειται να εγκαταλείψει την Tolga, η Nesrin έρχεται ξανά στη διάσωση και προσφέρεται να κάνει μια ανοιχτή ακρόαση για την πρωταγωνίστρια. Όταν η μεγαλύτερη αδερφή της Asya, Nazli ακούει για το casting, αποφασίζει να συμμετάσχει. Nazli; Είναι ένας φιλόδοξος παίκτης με δυνατότητες, αλλά ως αποτέλεσμα μιας σειράς συμπτώσεων, θα είναι η μοίρα για την Asya να γίνει σύντροφος του Tolga. Ενώ η Asya βρίσκεται ξαφνικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας ρομαντικής κωμικής σειράς που δεν την ενδιαφέρει καθόλου, ο Tolga, ο εραστής των νεαρών κοριτσιών, θα πληρώσει βαρύ τίμημα για την υποτίμηση της Asya.