Το βαγόνι του εμπορευματικού τρένου ανατράπηκε στο Yozgat.  πτήσεις καθυστέρησαν

Το βαγόνι του εμπορευματικού τρένου ανατράπηκε στο Yozgat. πτήσεις καθυστέρησαν

17 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Το βαγόνι του εμπορευματικού τρένου ανατράπηκε στο Yozgat.  πτήσεις καθυστέρησαν

Η γραμμή του τρένου έκλεισε ως αποτέλεσμα της ανατροπής ενός από τα βαγόνια της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας, που έκανε την αποστολή Kayseri-Yeşilhisar/Karabük και μετέφερε σιδηρομετάλλευμα, στην είσοδο της συνοικίας Şefaatli στο Yozgat. Επιβάτες που δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την πορεία τους λόγω του κλειστού δρόμου για τις συγκοινωνίες, στάλθηκαν στο Καϊσέρι με λεωφορεία. Περίπου 290 επιβάτες στάλθηκαν στις γενέτειρές τους με το επιβατικό τρένο που ετοιμάστηκε στο Καϊσέρι.
Ένας πολίτης που ξεκίνησε να πάει στο Ντιγιαρμπακίρ από την Άγκυρα είπε: «Ξεκινήσαμε από την Άγκυρα. Φτάσαμε στο σταθμό Yozgat Sefaatli γύρω στις 17.00. Υποθέτω ότι υπήρχε πρόβλημα με το εμπορευματικό τρένο. Έπρεπε να περιμένουμε όταν ένα βαγόνι εκτροχιάστηκε. Ειπώθηκε ότι η εργασία για την απομάκρυνση των βαγονιών θα πάρει πολύ χρόνο. Οδικώς μεταφερθήκαμε στο Καϊσέρι. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Είτε ήταν ο Περιφερειάρχης μας είτε οι Κρατικοί Σιδηρόδρομοι, μας φρόντισαν πολύ. Έμπλεξαν. Τους ευχαριστούμε όλους εδώ», είπε.

Η Gülperi Telan, η οποία θα πάει στη γενέτειρά της από το Kayseri, είπε: «Το τρένο σταμάτησε ξαφνικά. Δεν καταλάβαμε τι έγινε. Αργότερα, το τρένο που είχε μπροστά του μάλλον εκτροχιάστηκε. Είπαν ότι θα μας μεταφέρουν. Ήμασταν όμορφα τοποθετημένοι σε μικρά λεωφορεία και τα έφεραν εδώ.»

Ο Ramazan Çomak, ο οποίος σπούδασε στην Άγκυρα και πήγε στη γενέτειρά του, το Ντιγιάρμπακιρ, είπε: «Μετά την τελική εβδομάδα, αγοράσαμε ένα εισιτήριο τρένου για να επιστρέψουμε στη χώρα. Εμπορευματικό τρένο ανατράπηκε σε συνοικία του Γιόζγκατ. Σταμάτησε και το τρένο μας. Κάλεσαν έναν γερανό ή κάτι τέτοιο από την Καϊσέρη. Είπαν ότι η άφιξή του θα διαρκέσει 3-4 ώρες και μας μετέφεραν στο Καϊσέρι με μικρά λεωφορεία και λεωφορεία. Είπαν ότι θα οργανώσουν ένα επιπλέον σιδηροδρομικό δρομολόγιο από το Kayseri. Τώρα βρισκόμαστε στο Καϊσέρι, περιμένουμε», είπε.