Το ‘αστέρι’ έπεσε στο Kuruçeşme Open Air – Last Minute Magazine News

Το ‘αστέρι’ έπεσε στο Kuruçeşme Open Air – Last Minute Magazine News

14 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Το «αστέρι» έπεσε στο Kuruçeşme Open Air

Star Tilbe; Μάγεψε τους λάτρεις της μουσικής παραθέτοντας το ένα μετά το άλλο τα τραγούδια «Hand Man», «Let’s Be Quick, My Love», «My Boyfriend» και «Bendim Wrong One». Η καλλιτέχνις, που κοσμεί τα σλοβικά τραγούδια με τον μοναδικό της χορό, είπε: «Θα πεθάνω τραγουδώντας;». Ρίχτηκε στη θέση του στη σκηνή.

Η Yıldız Tilbe εντυπωσίασε τη νύχτα που ανέβηκε στη σκηνή με το μωβ κοστούμι της με παγιέτες. Κατά καιρούς η Tilbe τραγουδούσε τραγούδια αγάπης κατά του Βοσπόρου και από καιρό σε καιρό χόρευε με τους διάσημους χορούς της, πετώντας τη φούστα της που έμοιαζε με τη φορεσιά των Ισπανών χορευτών.

Ο Yıldız Tilbe, που παρέμεινε στη σκηνή για δύο ώρες χωρίς διάλειμμα, έκανε δύο χορούς και ένα κλάμα όλη τη νύχτα.

Η σκηνή όπου η Yıldız Tilbe παρουσιάζει ένα αδιάκοπο μουσικό γλέντι στους θαυμαστές της, είδε επίσης ευτυχισμένες στιγμές. Ενδιάμεσα στο τραγούδι, ένας θαυμαστής θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του. Στη συνέχεια, ο Tilbe κάλεσε τα ζευγάρια κοντά του. Μετά την πρόταση, η οποία συνοδεύτηκε από το χειροκρότημα χιλιάδων κόσμου που γέμισαν το Kuruçeşme, ένας άλλος θαυμαστής εμφανίστηκε δίπλα στη σκηνή με το δαχτυλίδι του στο χέρι. Η Yıldız Tilbe έκανε παρέα με τους θαυμαστές της με τις λέξεις «Σου το είπα» με την πραγματοποίηση μιας ακόμη ενθουσιώδους πρότασης γάμου.