Την υποψηφιότητά του για την Τσαϊκούρ Ρίζεσπορ ανακοίνωσε ο Ιμπραχίμ Τουργκούτ

Την υποψηφιότητά του για την Τσαϊκούρ Ρίζεσπορ ανακοίνωσε ο Ιμπραχίμ Τουργκούτ

19 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Την υποψηφιότητά του για την Τσαϊκούρ Ρίζεσπορ ανακοίνωσε ο Ιμπραχίμ Τουργκούτ

Πριν από την 92η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Çaykur Rizespor, μιας από τις ομάδες της Spor Toto 1st League, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Πολιτιστικό Κέντρο İsmail Kahraman, ο επιχειρηματίας İbrahim Turgut ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία με γραπτή δήλωση.

Ο İbrahim Turgut, ο οποίος δήλωσε ότι φιλοδοξεί στην προεδρία για να συνεισφέρει στο Rize στον τομέα του αθλητισμού, είπε: «Ως αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων και των διαπραγματεύσεων που έχω κάνει, έχω υποβάλει αίτηση για μια θέση πολύ κύρους για να συνεισφέρω στην πόλη μου που έχω την τιμή να υπηρετώ στο χώρο του αθλητισμού.Αν το κρίνει σκόπιμο η Γενική μας Συνέλευση Δευτέρα 20 Ιουνίου ξεκινάω τον αγώνα που θα αναλαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο κάθε μέρα με μεγάλη ευθύνη.Θα εργαστεί σκληρά για να εκπροσωπήσει τους συμπατριώτες μας και αυτούς που εκτιμούν την κοινότητά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όχι μόνο στο Ρίζε και σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και σε διάφορα μέρη του κόσμου, και να τους κάνουμε περήφανους. για την ευθύνη που αναλαμβάνουμε μαζί με τους πολύτιμους συντρόφους μου υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, δεν έχετε καμία αμφιβολία», είπε.

“ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ”

Δηλώνοντας ότι θα εφαρμόσουν με επιτυχία όλα τα σχέδιά τους για να ανέβουν στη Super League και να μείνουν ξανά εδώ, ο Turgut είπε: «Γνωρίζουμε τις προσδοκίες σας, δεν έχετε καμία αμφιβολία ότι θα εργαστούμε με αποφασιστικότητα, επιμονή και μεγάλο πάθος ώστε η κοινότητά μας μπορεί να πετύχει την επιτυχία που της αξίζει. Για να φτάσουμε ξανά στη Super League και να είμαστε μόνιμοι. Θέλουμε να ξέρετε ότι θα εφαρμόσουμε με επιτυχία όλα τα απαραίτητα σχέδιά μας, πιστεύουμε», είπε.