ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ: Η MSB ανακοίνωσε την πικρή είδηση: 2 στρατιώτες σκοτώθηκαν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ: Η MSB ανακοίνωσε την πικρή είδηση: 2 στρατιώτες σκοτώθηκαν

12 Ιουνίου, 2022 0 By admin
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ: Η MSB ανακοίνωσε την πικρή είδηση: 2 στρατιώτες σκοτώθηκαν

Σε δήλωση που έκανε η MSB, «Σαν αποτέλεσμα της σύγκρουσης με τρομοκράτες στην επιχειρησιακή περιοχή Claw-Lock, ο Ειδικός Πεζικού Λοχίας Ömer Yıldırım και ο Ειδικός Πεζικού Δεκανέας Mehmet Ali Çap μαρτύρησαν, 2 από τους ηρωικούς συντρόφους μας τραυματίστηκαν και αυτοί στάλθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο και ξεκίνησε η νοσηλεία τους.Πονούμε βαθύτατα.Ευχόμαστε το έλεος του Θεού στους μάρτυρες μας που έχασαν τη ζωή τους σε αυτό το περιστατικό, που προκάλεσε θλίψη και θλίψη, συλλυπητήρια και υπομονή στις θλιμμένες οικογένειες τους, τους Τουρκικούς Ένοπλες Δυνάμεις και το ευγενές έθνος μας και ταχεία ανάρρωση στο τραυματισμένο προσωπικό μας.

Η φωτιά του μάρτυρα έπεσε στο SİVAS

Ο Ειδικός Πεζικού Λοχίας Ömer Yıldırım μαρτύρησε ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης με τρομοκράτες στην περιοχή της επιχείρησης Claw-Lock. Τα μαρτυρικά νέα του Ειδικού Πεζικού Λοχία Ömer Yıldırım, ο οποίος ανατέθηκε στην επιχείρηση που ξεκίνησε στο βόρειο Ιράκ, δόθηκε στον πατέρα Τζεμάλ και τη μητέρα του ζεύγους Hatice και τη σύζυγό του Duriye Yıldırım, που ζουν στο Gaziköy, την πατρίδα του, τη Σίβας.

Ενώ η τουρκική σημαία ήταν κρεμασμένη στο σπίτι του μάρτυρα με την πικρή είδηση, οι συγγενείς και οι χωριανοί του έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους. Έμαθα ότι ο μάρτυς Γιλντιρίμ παντρεύτηκε την Ντουριέ Γιλντιρίμ κατά τη διάρκεια του Eid al-Fitr και έκαναν τις προετοιμασίες του γάμου μετά το Eid al-Adha.