Τελευταία στιγμή… Τρομακτικός σεισμός στο Μπαλικεσίρ τα μεσάνυχτα: Έγινε αισθητός σε Προύσα και Τσανάκαλε, ιδιαίτερα στην Κωνσταντινούπολη

Τελευταία στιγμή… Τρομακτικός σεισμός στο Μπαλικεσίρ τα μεσάνυχτα: Έγινε αισθητός σε Προύσα και Τσανάκαλε, ιδιαίτερα στην Κωνσταντινούπολη

4 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Τελευταία στιγμή... Τρομακτικός σεισμός στο Μπαλικεσίρ τα μεσάνυχτα: Έγινε αισθητός σε Προύσα και Τσανάκαλε, ιδιαίτερα στην Κωνσταντινούπολη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής από το AFAD, σεισμοί μεγέθους 4,1, 3,1 και 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, αντίστοιχα, σημειώθηκαν στην περιοχή Karesi του Balıkesir.

Αναφέρθηκε ότι ο σεισμός σημειώθηκε στη 01.13 τα ξημερώματα και σε βάθος 10.98 χλμ. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε ορισμένες περιοχές του Μπαλικεσίρ και της Προύσας. Μετά τον σεισμό 4,1, σεισμοί 3,1 Ρίχτερ σημειώθηκαν στην περιοχή γύρω στη 01:21 και σεισμοί 4,7 Ρίχτερ σημειώθηκαν στη 01:58.

Οι εν λόγω σεισμοί έγιναν επίσης αισθητοί στην Κωνσταντινούπολη, το Τσανάκκαλε και τις γύρω επαρχίες.

“ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΨΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ”

Η AFAD είπε επίσης, «Μετά τους σεισμούς που σημειώθηκαν στην περιοχή Karesi του Balıkesir, ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχουν αρνητικές αναφορές προς το παρόν». έκανε δήλωση.

Ο δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου Balıkesir, Yücel Yılmaz, δήλωσε μετά τους σεισμούς που σημειώθηκαν ο ένας μετά τον άλλον στην πόλη, “Βιώσαμε δύο σεισμούς, το επίκεντρο των οποίων ήταν η πλατεία Balıkesir και έγινε αισθητό στις γύρω πόλεις. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν αρνητικά νέα αυτή τη στιγμή. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις με όλες τις ομάδες μας σε εγρήγορση. Εύχομαι στους συμπατριώτες μου να γίνουν γρήγορα καλά. Ο Κύριός μου να τους προστατεύει». χρησιμοποίησε τις φράσεις.

«ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ AFAD ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»

Αναφορικά με τους σεισμούς που σημειώθηκαν στο Μπαλικεσίρ, ο Κυβερνήτης του Μπαλικεσίρ Χασάν Σιλντάκ δήλωσε: «Ως αποτέλεσμα δύο σεισμών μεγέθους 4,1 και 4,7 Ρίχτερ που σημειώθηκαν στην αγροτική περιοχή της συνοικίας Καρέσι μας, δεν υπάρχει αρνητική κατάσταση σύμφωνα με τα αποτελέσματα. της πρώτης σάρωσης.Οι ομάδες μας Αφάντ και Χωροφυλακής συνεχίζουν το έργο τους.Μεταφέρω τις καλύτερες ευχές μου σε όλους τους πολίτες μας». έκανε δήλωση.