Τελευταία στιγμή: Ποιος κέρδισε τη δεύτερη ασυλία στο Survivor;  Ποιος προτάθηκε;  13 Ιουνίου 2022 Υποψήφιοι αποβολής Survivor!

Τελευταία στιγμή: Ποιος κέρδισε τη δεύτερη ασυλία στο Survivor; Ποιος προτάθηκε; 13 Ιουνίου 2022 Υποψήφιοι αποβολής Survivor!

14 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Τελευταία στιγμή: Ποιος κέρδισε τη δεύτερη ασυλία στο Survivor;  Ποιος προτάθηκε;  13 Ιουνίου 2022 Υποψήφιοι αποβολής Survivor!

Ανακοινώθηκε η ομάδα που κέρδισε το παιχνίδι ασυλίας που έγινε απόψε στον διαγωνισμό Survivor 2022 All Star. Η Ünlüler ήταν η ομάδα που κέρδισε τον πρώτο γύρο της απαιτητικής διαδρομής. Η ομάδα των διασήμων κέρδισε τον πρώτο γύρο με 8-6. Στον δεύτερο γύρο το σκορ κέρδισαν οι Εθελοντές με 8-6. Ο Ünlüler κέρδισε 3-0 στον υπόλοιπο 3ο γύρο της σκυταλοδρομίας. Η Νίσα από την ομάδα των εθελοντών ήταν χθες υποψήφια για αποβολή. Ποιος ήταν όμως υποψήφιος για αποβολή στο Survivor το βράδυ της 13ης Ιουνίου 2022;

Ποιος κέρδισε την ασυλία στο Survivor;

Στον διαγωνισμό Survivor 2022 All Star, η ομάδα Ünlüler κέρδισε τον πρώτο γύρο ασυλίας. Ανακοινώθηκε ο νικητής του δεύτερου γύρου. Η ομάδα των διασήμων κέρδισε επίσης το δεύτερο παιχνίδι ασυλίας της εβδομάδας.

Ποιοι ήταν υποψήφιοι στο Survivor;

Σήμερα το βράδυ ανακοινώθηκε και πάλι ο υποψήφιος αποκλεισμός στο Συμβούλιο Εθελοντών. Ο υποψήφιος αποβολής καθορίστηκε ως Atakan. Χθες το βράδυ, ο πρώτος υποψήφιος αποκλεισμός ήταν η Nisa.