Τελευταία στιγμή: Ποιοι αποκλείστηκαν στο Survivor;  Ο Ogeday εξαλείφθηκε;  18-19 Ιουνίου 2022 Ανακοινώθηκε το αποχαιρετιστήριο όνομα του Survivor!  Ιδού η κατάταξη Survivor SMS, βαθμολογίες ψήφου!

Τελευταία στιγμή: Ποιοι αποκλείστηκαν στο Survivor; Ο Ogeday εξαλείφθηκε; 18-19 Ιουνίου 2022 Ανακοινώθηκε το αποχαιρετιστήριο όνομα του Survivor! Ιδού η κατάταξη Survivor SMS, βαθμολογίες ψήφου!

19 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Τελευταία στιγμή: Ποιοι αποκλείστηκαν στο Survivor;  Ο Ogeday εξαλείφθηκε;  18-19 Ιουνίου 2022 Ανακοινώθηκε το αποχαιρετιστήριο όνομα του Survivor!  Ιδού η κατάταξη Survivor SMS, βαθμολογίες ψήφου!

Είναι απορίας άξιο ποιος αποκλείστηκε σήμερα το βράδυ στον διαγωνισμό Survivor 2022 All Star. Μετά το εξολοθρευτικό συμβούλιο ανακοινώθηκε το όνομα που αποχαιρέτησε το νησί. Ολοκληρώθηκαν τα ατομικά αγωνίσματα στο παιχνίδι ασυλίας που έγινε σήμερα το βράδυ στο Survivor. Ο Nagihan κέρδισε το ατομικό παιχνίδι ασυλίας στο Survivor. Στο Survivor αποκλείστηκαν οι Atakan και Anıl Berk Baki και σχηματίστηκαν νέες ομάδες. Ξεκίνησαν οι αγώνες για την ατομικότητα και άρχισαν να ανακοινώνονται τα ονόματα που θα περάσουν στα προημιτελικά. Survivor οι τακτικοί του διαγωνισμού ποιος αποκλείστηκε; Αναζητούν απάντηση στο ερώτημά τους. Εδώ είναι 19 Ιουνίου 2022 Survivor που αποκλείστηκε; Πληροφορίες για το όνομα που αποχαιρέτησε στο Survivor…

Το δίδυμο Nagehan και Adem, που απέκλεισαν έναν έναν τους αντιπάλους τους και πέρασαν στον τελικό, μοιράστηκαν το ατού τους για την τρίτη ασυλία. Στον τελικό αγώνα, τρίτος νικητής ασυλίας ήταν ο Nagehan Karadere με σκορ 4-1. Ο Nagehan, ο οποίος κέρδισε το κολιέ ασυλίας, έγινε και ο ιδιοκτήτης του βραβείου.

Ποιος κέρδισε την ασυλία στο Survivor;

Ο Nagihan κέρδισε την τρίτη ασυλία στον διαγωνισμό Survivor 2022 All Star.

Ποιοι ήταν υποψήφιοι στο Survivor;

Ο υποψήφιος ανακοινώθηκε απόψε. Ο Ναγκεχάν Καραντερέ καθόρισε τον υποψήφιο αποβολής της εβδομάδας στο Survivor. Ο τρίτος υποψήφιος για αποβολή της εβδομάδας, που επέλεξε ο Nagehan μετά το συμβούλιο του νησιού, ήταν ο Hikmet Tuğsuz.

Ποιος αποχαιρέτησε το Survivor;

Ένας απρόσμενος αποχαιρετισμός έγινε απόψε στο Survivor. Το αποχαιρετιστήριο όνομα έκπληξη εξέπληξε τους πάντες. Ο πρωταθλητής του 2017 Survivor, Ogeday Girişken, αποχαιρέτησε το Survivor.

Ποιος είναι ο Survivor Ogeday Girişken;  Αποβάλλεται ο Ogeday;  Πόσο χρονών είναι ο αδερφός του Survivor 2022 All Star Ogeday;

Ποιος είναι ο Survivor Ogeday Girişken; Αποβάλλεται ο Ogeday; Πόσο χρονών είναι ο αδερφός του Survivor 2022 All Star Ogeday;