Τελευταία στιγμή… Ο Soner Aydoğdu υπογράφει συμβόλαιο με την Antalyaspor

Τελευταία στιγμή… Ο Soner Aydoğdu υπογράφει συμβόλαιο με την Antalyaspor

10 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Τελευταία στιγμή... Ο Soner Aydoğdu υπογράφει συμβόλαιο με την Antalyaspor

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Antalyaspor Sezgin Özer παρευρέθηκε στην τελετή υπογραφής που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Atilla Vehbi Konuk. Κάνοντας την πρώτη ομιλία στην τελετή, ο Özer δήλωσε ότι ο Soner είναι ένας σταθερός ποδοσφαιριστής που έχει παίξει στη Super League για πολλά χρόνια και είπε: «Είναι εθνικός ποδοσφαιριστής σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της εθνικής ομάδας, που επίσης παίζει σε πρωταθλήτριες ομάδες. Πολλοί παίκτες που ήρθαν στην ομάδα μας έπιασαν την έξοδο. Πιστεύω ότι ο Soner θα ανέβει ξανά στην εθνική μας ομάδα κάνοντας μια σημαντική ανακάλυψη”, είπε ο Özer στη νέα μεταγραφή Soner, “Έχεις έρθει σε μια πολύ όμορφη πόλη και μια πολύ μεγάλη κοινότητα. Θα συνεργαστείς με μια πολύ επιτυχημένη τεχνική ομάδα στο δικό σου πρώτο έτος. Καλή τύχη.” είπε.

Η Medipol Başakşehir προσθέτει στο επιτελείο της τον Lucas Biglia

Η Medipol Başakşehir προσθέτει στο επιτελείο της τον Lucas Biglia

SONER AYDOĞDU: ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Η νέα μεταγραφή Soner Aydoğdu είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη κοινότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μας Aziz Çetin, τον δάσκαλό μας Nuri Şahin, τον μάνατζέρ μας Aytaç Altay και τον συμπαίκτη μου Güray Vural για τις προσπάθειές τους σε αυτή τη μεταγραφή. Ο Güray είναι ένας από τους πιο στενούς μου φίλους. Συνέβαλε και αυτός στη μεταγραφή. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε ομάδα που είχα την ευκαιρία να παίξω. Έτσι θα είναι και εδώ. Μαζί με τον Νούρι η ομάδα ξεκίνησε καλά. Ήθελα να γίνω μέρος αυτής της επιτυχημένης ομάδας», είπε.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ NURİ ŞAHİN

Ο Soner Aydoğdu, δηλώνοντας ότι πιστεύει ότι ο Nuri Şahin έχει πολλά να του προσθέσει, είπε: «Δεν συναντήθηκα καν με άλλους συλλόγους όταν μου το ζήτησε ο Nuri. Παίξαμε μαζί στην εθνική ομάδα. Ήρθε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και εγώ ήρθα από την Gençlerbirliği στην εθνική ομάδα. Μου είπε, «Τα στυλ παιχνιδιού μας μοιάζουν πολύ». Ήταν ωραίο να ακούω αυτά τα λόγια από κάποιον σαν αυτόν, τον οποίο πήρα ως παράδειγμα. Τώρα ήταν μια ευκαιρία να ξαναβρεθούμε. Θα συνεργαστούμε ως δάσκαλος-παίκτης. Ελπίζω να είναι επωφελές τόσο για εμένα, τον προπονητή μου όσο και για την Αντάλιασπορ. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να ξεκινήσω τη δουλειά όσο πιο γρήγορα γίνεται και να βγω στο γήπεδο».

Η ΑΝΤΑΛΥΑΣΠΟΡ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

Υπενθυμίζοντας ότι υπάρχουν επιτυχημένοι παίκτες στην Αντάλιασπορ στη θέση της μεσαίας γραμμής που αγωνίζεται, ο Soner Aydoğdu είπε: “Ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός. Είναι αναπόφευκτος παράγοντας επιτυχίας. Κρατάει και εμένα και άλλους παίκτες ζωντανούς. Νομίζω ότι θα προσαρμοστώ γρήγορα στο ομάδα και συνεισφέρω εντός και εκτός γηπέδου.” “Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, το παιχνίδι και τον χαρακτήρα μου. Η νικήτρια θα είναι η Antalyaspor.”