Τελευταία στιγμή… Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες κλήρωσης και αγώνα της Τραμπζονσπόρ και της Φενερμπαχτσέ

Τελευταία στιγμή… Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες κλήρωσης και αγώνα της Τραμπζονσπόρ και της Φενερμπαχτσέ

8 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Τελευταία στιγμή... Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες κλήρωσης και αγώνα της Τραμπζονσπόρ και της Φενερμπαχτσέ

Το UEFA Champions League προετοιμάζεται για την 68η σεζόν του ως το πιο αποκλειστικό τρόπαιο της Ευρώπης σε συλλογική βάση. Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες αγώνων στη διοργάνωση που θα ξεκινήσει την 31η σεζόν με το όνομα Champions League. Το Champions League, που θα ξεκινήσει νωρίς τη φετινή σεζόν λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου 2022 με τα προκριματικά και θα κλείσει τη σεζόν με τον τελικό στην Κωνσταντινούπολη στις 10 Ιουνίου 2023.

Η Φενέρμπαχτσε κυνηγά τον Τζέσε Λίνγκαρντ

Η Φενέρμπαχτσε κυνηγά τον Τζέσε Λίνγκαρντ

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες αγώνων Τραμπζονσπόρ και Φενερμπαχτσέ!

Η Τραμπζονσπόρ που κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Super League ετοιμάζεται να αγωνιστεί στη φάση των Play-Off για τη συμμετοχή στο Champions League. Ανακοινώθηκε ότι τα Play-Off θα διεξαχθούν στις 16-17 και 23-24 Αυγούστου.

Η Φενέρμπαχτσε, η οποία αναμένεται να αναζητήσει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Champions League ξεκινώντας από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, θα δώσει τους αγώνες της σε αυτόν τον γύρο στις 19-20 και 26-27 Ιουλίου.

Ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες της κλήρωσης!

Οι κληρώσεις για τον δεύτερο προκριματικό γύρο, στον οποίο η Φενερμπαχτσέ θα αγωνιστεί στο Champions League, θα κληρωθούν στις 15 Ιουνίου. Μετά από αυτούς τους γύρους, οι κληρώσεις για τον γύρο των Play-Off, στον οποίο θα αγωνιστεί η Τραμπζονσπόρ, θα διεξαχθούν στις 2 Αυγούστου.

Τελικός στην Κωνσταντινούπολη

Επίσης, έγινε επίσημο με την ανακοίνωση ότι ο τελικός του UEFA Champions League θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 10 Ιουνίου 2023.

(Φανατικός)