Τελευταία στιγμή… Έντονη βροχή ξεκίνησε στην Άγκυρα!  διαδοχικές προειδοποιήσεις

Τελευταία στιγμή… Έντονη βροχή ξεκίνησε στην Άγκυρα! διαδοχικές προειδοποιήσεις

11 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Τελευταία στιγμή... Έντονη βροχή ξεκίνησε στην Άγκυρα!  διαδοχικές προειδοποιήσεις

Σε δήλωση του Μητροπολιτικού Δήμου Άγκυρας, «Αναμένεται ότι οι καταιγίδες που ξεκίνησαν από την Άγκυρα και κατευθύνθηκαν προς το κέντρο θα συνεχιστούν μέχρι τις βραδινές ώρες. και οι πολίτες μας θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και προσεκτικοί έναντι πιθανών αρνητικών επιπτώσεων των βροχοπτώσεων. συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις.

Ατύχημα καθ' οδόν για τον γάμο: 8 νεκροί, 10 τραυματίες

Ατύχημα καθ’ οδόν για τον γάμο: 8 νεκροί, 10 τραυματίες

“20 κιλά βροχή κάτω”

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών İsmail Çataklı έκανε επίσης δήλωση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις βροχοπτώσεις στην Άγκυρα, “Ο βροχερός καιρός είναι αποτελεσματικός στην Άγκυρα. Μέχρι στιγμής έχουν πέσει 20 κιλά βροχόπτωσης ανά m2, δεν έχει ληφθεί σημαντική ειδοποίηση. Είμαστε μετά τις εξελίξεις στην Προεδρία της AFAD». είπε.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ

Ο δημοσιογράφος του CNN TÜRK, Fevzi Özgür Altın, ο οποίος είπε ότι η έντονη βροχόπτωση άρχισε να δείχνει τα αποτελέσματά της στην Άγκυρα γύρω στις 15.00, έκανε τις ακόλουθες αξιολογήσεις. Το νερό ρέει από τα εκκρεμή. Είμαστε κάτω από τη γέφυρα. Υπάρχει επίσης μερική πυκνότητα λόγω των κρουστικών βροχοπτώσεων. Δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς θα συμβεί τα επόμενα λεπτά. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τόπους οι δρόμοι είναι κλειστοί, κυρίως λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Οι ομάδες του Μητροπολιτικού Δήμου προσπαθούν επίσης να φτάσουν στους κλειστούς δρόμους για να κάνουν τη δουλειά τους σε αυτά τα κλειστά σημεία. Στα επόμενα λεπτά η Γενική Διεύθυνση Μετεωρολογίας είπε ότι η βροχή θα συνεχιστεί. Και πάλι, αυτή είναι η προσδοκία. Αναμένεται να ενισχυθεί αυξάνοντας την επίδραση των βροχοπτώσεων.