Τα ζαχαρούχα ποτά αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του ήπατος

Τα ζαχαρούχα ποτά αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του ήπατος

19 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Τα ζαχαρούχα ποτά αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του ήπατος

καθ. Ο Δρ. Σε αυτή τη μελέτη που διεξήχθη από τους Uğur Coşkun, Longgang Zhao και τους φίλους τους στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας, 90 χιλιάδες γυναίκες άνω των 50 ετών συμπεριλήφθηκαν στη μελέτη και αναλύθηκε η προηγούμενη κατανάλωση ζαχαρούχων ποτών και παρόμοιων καταναλώσεων και ο κίνδυνος του καρκίνου του ήπατος σε άτομα που καταναλώνουν 1 ή περισσότερα ζαχαρούχα ποτά την ημέρα, σε σύγκριση με αυτά που δεν καταναλώνουν καθόλου.Έδωσε την πληροφορία ότι ήταν 78 τοις εκατό περισσότερα.

Δηλώνοντας ότι τα αναψυκτικά που περιέχουν ζάχαρη και χυμούς φρούτων που δεν είναι φρεσκοστυμμένοι μπορούν να θεωρηθούν ως ζαχαρούχα ποτά, ο Ειδικός Ιατρικής Ογκολογίας Καθ. Dr. Uğur Coşkun υπενθύμισε ότι αυτά τα ποτά καταναλώνονται αρκετά συχνά σήμερα και είπε: «Αποκαλύφθηκε ότι η παρασκευή ποτά μια συνήθεια που πρέπει να καταναλώνεται καθημερινά δυστυχώς αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του ήπατος.έχει τοποθετηθεί.

Τέτοιες τροφές αυξάνουν την παχυσαρκία, προκαλούν αντίσταση στην ινσουλίνη, οι χημικές ενώσεις στα ποτά και τα φυτοφάρμακα μπορεί να σχετίζονται με αυτόν τον αυξημένο κίνδυνο καρκίνου. Είναι πολύ σημαντικό να προειδοποιήσουμε τα παιδιά και τους νέους για αυτό το θέμα και να ενημερώσουμε το κοινό. Φυσικά, η σπάνια κατανάλωση δεν μπορεί να θεωρηθεί επιβλαβής. Αλλά το να το κάνεις συνήθεια μπορεί να ενέχει πολλούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.