Σε μπελάδες ο Κέβιν Σπέισι!  Αστραπιαία κατηγορία εναντίον Αμερικανού ηθοποιού

Σε μπελάδες ο Κέβιν Σπέισι! Αστραπιαία κατηγορία εναντίον Αμερικανού ηθοποιού

26 Μαΐου, 2022 0 By admin
Σε μπελάδες ο Κέβιν Σπέισι!  Αστραπιαία κατηγορία εναντίον Αμερικανού ηθοποιού

Η βρετανική εισαγγελική υπηρεσία (CPS) κατέθεσε ποινική μήνυση κατά του Αμερικανού ηθοποιού Κέβιν Σπέισι για φερόμενη σεξουαλική επίθεση 4 φορές σε 3 άνδρες. Αναφέρθηκε ότι 3 από τα φερόμενα περιστατικά σεξουαλικής επίθεσης έλαβαν χώρα στο Λονδίνο, την πρωτεύουσα της Αγγλίας, μεταξύ Μαρτίου 2005 και Αυγούστου 2008, και 1 στο Gloucestershire, στη δυτική Αγγλία, τον Απρίλιο του 2013.

Η Rosemary Ainslie, Επικεφαλής της Ειδικής Μονάδας Εγκλήματος του CPS, δήλωσε σε μια δήλωση: “Η CPS κατέθεσε στον 62χρονο Κέβιν Σπέισι τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον τριών ανδρών. Ο Σπέισι κατηγορείται επίσης ότι έκανε 1 άτομο να κάνει σεξ χωρίς συναίνεση. Οι κατηγορίες είναι σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία. Ακολουθεί η εξέταση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά την έρευνα από την εταιρεία», είπε.

Ο Έινσλ υπενθύμισε επίσης στην Εισαγγελία του Στέμματος ότι οι ποινικές κατηγορίες εναντίον του Σπέισι ήταν ενεργές, ανακοινώνοντας στις αρχές ότι ο Σπέισι είχε δικαίωμα σε δίκαιη δίκη.

Ο Σπέισι είχε στο παρελθόν μηνύσει για σεξουαλική παρενόχληση.
Ο Σπέισι κατηγορήθηκε το 2019 για φερόμενη παρενόχληση ενός 18χρονου σε ένα μπαρ στη Μασαχουσέτη το 2016 και η υπόθεση αποσύρθηκε αφού ο καταγγέλλων αρνήθηκε να καταθέσει για χαμένο κινητό.

Ο παγκοσμίου φήμης 62χρονος Αμερικανός ηθοποιός Σπέισι είναι γνωστός για τους σημαντικούς του ρόλους σε ταινίες του Χόλιγουντ όπως American Beauty, Seven, The Usual Suspects, LA Confidential.