Πότε θα γίνει ο διορισμός καθηγητή;  Ημερολόγιο εργασιών δασκάλων και λεπτομέρειες ποσόστωσης 2022!

Πότε θα γίνει ο διορισμός καθηγητή; Ημερολόγιο εργασιών δασκάλων και λεπτομέρειες ποσόστωσης 2022!

23 Μαΐου, 2022 0 By admin
Πότε θα γίνει ο διορισμός καθηγητή;  Ημερολόγιο εργασιών δασκάλων και λεπτομέρειες ποσόστωσης 2022!

Μετά τη δήλωση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας Mahmut Özer για το θέμα, οι λεπτομέρειες για τον διορισμό των εκπαιδευτικών πήραν και πάλι τη θέση τους στην ημερήσια διάταξη. Το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας Mahmut Özer έκανε δήλωση σχετικά με το θέμα: «Θα διορίσουμε δάσκαλο. Η δουλειά μας σε αυτό συνεχίζεται. Μοιραζόμαστε καλά νέα χωρίς να κάνουμε τους νέους μας να περιμένουν πολύ ». αυτός είπε. Υπάρχει νέα δήλωση για το θέμα.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ;

Το σχετικό μέρος του άρθρου του συγγραφέα της Hürriyet Abdulkadir Selvi έχει ως εξής:

Μίλησα με τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας Mahmut Özer στο κοινοβούλιο. Ο υπουργός Εθνικής Παιδείας Özer είπε ότι οι δηλώσεις του σχετικά με τον διορισμό εκπαιδευτικών για φέτος ισχύουν. Ανακοίνωσε ότι φέτος θα γίνουν διορισμοί καθηγητών.

Να αναπαυθούν εν ειρήνη οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί που περιμένουν ραντεβού. Αυτή είναι η λέξη του θεατή. Αλλά δεν υπάρχει μόνο μια λέξη. Ο υπουργός Εθνικής Παιδείας εξήγησε ότι έχουν ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό οι προετοιμασίες για διορισμούς εκπαιδευτικών. Ανέφερε ότι θα επιμορφώσουν τους εκπαιδευτικούς που θα διοριστούν για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Φυσικά οι καθηγητές μας περιμένουν να διοριστούν και να ξεκινήσουν τα καθήκοντά τους το συντομότερο δυνατό. Άρα είναι ανυπόμονοι. Η εντύπωση που αποκόμισα από τη συνομιλία μου με τον υπουργό Εθνικής Παιδείας είναι ότι το Υπουργείο έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τις προετοιμασίες του. Οπότε δεν περιμένω μεγάλη καθυστέρηση.

Ο υπουργός Özer είπε δύο ακόμη πράγματα.

1- Φέτος, οι ποσοστώσεις των δασκάλων προσχολικής ηλικίας θα είναι περισσότερες…

2- Δήλωσε ότι πάνω από το 50 τοις εκατό της ποσόστωσης θα δοθεί στην Κωνσταντινούπολη στο νέο ραντεβού.

Πότε θα ανακοινωθούν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις της AÖF;  Οι πληροφορίες ημερομηνίας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της AÖF είναι το 2022!

Πότε θα ανακοινωθούν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις της AÖF; Οι πληροφορίες ημερομηνίας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της AÖF είναι το 2022!