Ποιος είναι το Agency Hulki, είναι νεκρός;  Αποχωρεί από τη σειρά ο Νιχάτ Αλτινκάγια;

Ποιος είναι το Agency Hulki, είναι νεκρός; Αποχωρεί από τη σειρά ο Νιχάτ Αλτινκάγια;

30 Μαΐου, 2022 0 By admin
Ποιος είναι το Agency Hulki, είναι νεκρός;  Αποχωρεί από τη σειρά ο Νιχάτ Αλτινκάγια;

Διερευνώνται πληροφορίες για τη σειρά «Οργάνωση» της TRT 1 που έρχεται στην οθόνη κάθε Κυριακή. Οι ηθοποιοί της σειράς είναι περίεργοι για αυτό. Ποιος είναι όμως το Agency Hulki;

Ποιος είναι το Agency Hulki;

Περιγράφοντας τον χαρακτήρα του και τη σειρά, ο Nihat Altınkaya είπε: «Ο χαρακτήρας μου είναι ένας πράκτορας, δυνατός και δυνατός. Με γνώμονα την οικογένεια, που αγαπά τη δράση. Ας πούμε ότι είναι απαραίτητο στη σειρά…» εξήγησε.

Ποιος είναι ο Νιχάτ Αλτινκάγια;

Ο Nihat Altınkaya γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1979 στο Karabük. Το πλήρες όνομά του είναι Nihat Alptuğ Altınkaya, με καταγωγή από το Ρίζε. Μετά την ολοκλήρωση της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και γυμναστικής της στο Karabük, έπαιξε βόλεϊ στην ομάδα βόλεϊ του γυμνασίου Karabük Demir Çelik και στο Sports Club Emlak Bankası.

Ενδιαφερόμενος ιδιαίτερα για τα θαλάσσια σπορ, ο Nihat Altınkaya εργάστηκε επίσης ως φύλακας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Αϊβαλί. Αργότερα μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη, όπου σπούδασε πυγμαχία ενώ εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα. Ο Nihat Altınkaya, ο οποίος ήταν αθλητής στο Fenerbahçe Boxing Club, πήρε μαθήματα υποκριτικής στο Ekol Drama αφού αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Ο Nihat Altınkaya παντρεύτηκε την İmre Altınkaya τον Δεκέμβριο του 2010, έχουν δύο κόρες τη Melek (γεννημένη το 2012) και την Ayşe (γεννημένη τον Μάιο του 2013). Ο Nihat Altınkaya, ο οποίος συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές High Society, Black Bread, Blackdayı, Dusty Roads, Unforgettable, Violet and Halil, Liptan Kalbe και Kurtlar Vadisi Ambush, τώρα παίζει ρόλο στη σειρά Organisation, που μεταδίδεται στις οθόνες της TRT 1 . Ο Nihat Altınkaya έχει ύψος 1,88 μέτρα, 85 κιλά και Ζυγός.