Ποια είναι η Melek Mosso, πόσο χρονών είναι;  Από πού είναι η Melek Mosso;

Ποια είναι η Melek Mosso, πόσο χρονών είναι; Από πού είναι η Melek Mosso;

30 Μαΐου, 2022 0 By admin
Ποια είναι η Melek Mosso, πόσο χρονών είναι;  Από πού είναι η Melek Mosso;

Η ζωή της Melek Mosso, μιας από τις δημοφιλείς τραγουδίστριες των τελευταίων χρόνων, είναι περίεργη. Εδώ είναι τα πράγματα που είναι περίεργα για τη ζωή της Melek Mosso, η οποία τράβηξε την προσοχή ερμηνεύοντας ξανά τα τραγούδια του Yıldız Tilbe.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΣΟ;

Ο διάσημος τραγουδιστής Mosso γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1988 στο Kayseri. Ξεκίνησε τη μουσική σε ηλικία επτά ετών συνθέτοντας την πρώτη του σύνθεση. Σε ηλικία εννέα ετών παρακολούθησε μαθήματα μπαγλαμά και τουρκικής λαϊκής μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Ντενιζλί. Στη συνέχεια συνέχισε τις σπουδές του στο Λύκειο Καλών Τεχνών. Άρχισε να παίζει φλάουτο στο λύκειο. Το πραγματικό επώνυμο του τραγουδιστή, ο οποίος ολοκλήρωσε την πανεπιστημιακή του εκπαίδευση στο Τμήμα Μουσικής του Πανεπιστημίου Adnan Menderes, είναι «Davarcı». Το όνομα Melek Mosso προέρχεται από τον ιταλικό μουσικό όρο «Mosso», που σημαίνει «επιταχύνω πιο γρήγορα».

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του, αύξησε την αναγνωρισιμότητά του κάνοντας μουσική στην πορθμειακή γραμμή Kadıköy – Beşiktaş στην Κωνσταντινούπολη, όπου ήρθε. Έδωσε επίσης μαθήματα πιάνου, φλάουτου, σολφέζ και αρμονίας. Έπαιξε σε διάφορες σκηνές κάνοντας swing και jazz concept μουσική με το συγκρότημα του με το όνομα Zbam The Band, το οποίο ίδρυσε με τους μουσικούς φίλους του.

Κατάφερε να κερδίσει το ειδικό βραβείο της κριτικής επιτροπής σε διαγωνισμό τραγουδιού που διοργάνωσε μια εταιρεία και είχε την ευκαιρία να ηχογραφήσει στα στούντιο της Akustikhane. Συμμετείχε στον διαγωνισμό ‘O Ses Türkiye’. Το 2018 διασκεύασε το τραγούδι του Yıldız Tilbe «Vursalar I Can’t Die» στο Youtube και αυτό το τραγούδι ακούστηκε περίπου 15 εκατομμύρια φορές.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΣΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

“The Cat” (2018)
“Your Shadow Is Enough” (2018)
‘Like a Partridge’ (2019)
«Δεν μπορώ να πεθάνω αν χτυπήσουν» (2019)
“Hug Hug” (2019)
‘Eye of Heart’ (2020)
“The One Who Forgets Wins” (2020)
«Μπαλάντα του Σαββάτου» (2020)
«The Lie» (ft. Aras) (2020)
«Είπαν ότι σώθηκες» (2020)
«Είμαι θυμωμένος» (2021)
“If I Cry” (2021)
«The Later Remains» (2021)
«Μην έρθεις ακόμα κι αν σου πω Έλα» (με τον Άρας) (2021)
«Zülüf» (με τον Χαλούκ Λεβέντ) (2021)

Ποιος είναι ο Cevher, πόσο χρονών είναι, από πού είναι;  Πληροφορίες για την τραγουδίστρια Cevher..

Ποιος είναι ο Cevher, πόσο χρονών είναι, από πού είναι; Πληροφορίες για την τραγουδίστρια Cevher..