Ο Berkay ενθουσίασε το Kuruçeşme Open Air – Last Minute Magazine News

Ο Berkay ενθουσίασε το Kuruçeşme Open Air – Last Minute Magazine News

18 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Ο Berkay ενθουσίασε το Kuruçeşme Open Air

Ο Berkay, ο οποίος περιελάμβανε λυπημένα, συγκινητικά και αραβουργήματα στη βραδιά, ξεκίνησε τη συναυλία λέγοντας “Θα χαμογελάσεις ακόμα και σε λυπημένα τραγούδια απόψε. Το υπόσχομαι”, και τέσσερις επαγγελματίες χορευτές συνόδευσαν τη συναυλία με τις ιδιαίτερες χορογραφίες τους.

ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ, ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΧΑΛΑΙ

Ο γνωστός ποπ τραγουδιστής πήρε μαζί του όλη του την ορχήστρα αφήνοντας τα όργανά του και τραγούδησε μαζί τους σε μέρος της συναυλίας. Ο Μπερκάι, ο οποίος στη συνέχεια χόρεψε το halay, ενθουσίασε όλους τους καλεσμένους.

“ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑΣ”

Ο Μπερκάι, που κατάφερνε να κρατά πάντα ψηλά την ένταση από την αρχή μέχρι το τέλος της συναυλίας, έμεινε στη σκηνή για περίπου τρεις ώρες. Ο Berkay, που συναντήθηκε με τους λάτρεις της μουσικής με το τελευταίο του σινγκλ «Bal Badem» και το τραγούδι «The Most Beautiful», που ερμήνευσε για την Tarık Sezer Orchestra, θα προσθέσει σύντομα μια νέα επιτυχία στις επιτυχίες του.

Δηλώνοντας ότι θα περάσει όλο το καλοκαίρι στη σκηνή, ο Berkay είπε: “Αυτή η διαδικασία είναι πολύ ευχάριστη και έντονη για μένα. Το single μου, που θα κυκλοφορήσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, είναι το καλύτερο τραγούδι μου τα τελευταία πέντε χρόνια. απαίτηση.”