Ο ελιγμός του απέτρεψε την καταστροφή!  Ο οδηγός του ασθενοφόρου μίλησε για αυτές τις στιγμές…

Ο ελιγμός του απέτρεψε την καταστροφή! Ο οδηγός του ασθενοφόρου μίλησε για αυτές τις στιγμές…

6 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Ο ελιγμός του απέτρεψε την καταστροφή!  Ο οδηγός του ασθενοφόρου μίλησε για αυτές τις στιγμές...

Δηλώνοντας ότι πήγαν σε έναν ηλικιωμένο ασθενή με αναπνευστική δυσχέρεια, ο Burhanettin Sevük είπε: “Γύρω στις 14.30 εκείνη την ημέρα, μας δόθηκε μια περίπτωση ηλικιωμένης γυναίκας με αναπνευστική δυσχέρεια εκτός περιοχής. Έπρεπε επίσης να πάμε γρήγορα επειδή είχε αναπνευστική δυσχέρεια .Έγινε ένα ατύχημα μπροστά μας.Είχαμε εμπλακεί και εμείς σε εκείνο το περιστατικό.Έρχονταν μια μηχανή από το αντίθετο.Είδα τη μηχανή να έρχεται αλλά σε πολύ λίγο το όχημα μπροστά μου πέρασε αριστερά στο μπροστά μου και έγινε η σύγκρουση. Μετά από αυτή τη σύγκρουση, ο οδηγός της μηχανής πετάχτηκε στο έδαφος με τη μηχανή. «Υπήρχε ένα αγόρι πίσω από τον ποδηλάτη, ηλικίας 12-13. Η μηχανή τους ξεφορτώθηκε, ήρθε ακριβώς μπροστά Έστριψα προς τα δεξιά, φυσικά, έπρεπε να σταματήσω ευκίνητα και να χτυπήσω το αυτοκίνητο στα δεξιά με τη μηχανή», είπε.

«ΦΥΓΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑ»

Περιγράφοντας τι συνέβη τη στιγμή του ατυχήματος, ο Sevük είπε: “Ξεχάσαμε τον εαυτό μας εκείνη τη στιγμή. Αφήσαμε στην άκρη ότι είχαμε ένα ατύχημα ή κάτι τέτοιο. Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουμε ήταν να επέμβουμε στον τραυματία. Μαζί με το δικό μου φίλες και φίλοι επέμβαμε γρήγορα χωρίς πανικό.Πήραμε τον τραυματία στο ασθενοφόρο και καλέσαμε δεύτερη ομάδα να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.Λόγω της εκπαίδευσης που λάβαμε και της δουλειάς που κάνουμε θέτοντας τη ζωή μας σε κίνδυνο.Εργαζόμαστε και ζήστε όπως ζούμε», είπε.

«Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟ 13ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ»

Λέγοντας ότι επηρεάστηκε περισσότερο από το 13χρονο αγόρι στο ατύχημα, ο Sevük είπε: “Θα σας πω για εκείνη την ημέρα. Οι οδηγοί, ειδικά οι αυτοκινητιστές, οδηγούν πιο προσεκτικά. Ήταν μια ευλογία από τον Αλλάχ. Υπήρχαν 13 -χρονο αγόρι πίσω από τον ποδηλάτη. Χωρίς καμία προστασία. “Ο Θεός τον προστάτεψε και μας προστάτεψε όλους για λογαριασμό του”, είπε.

SENNUR KÖSE: «ΚΑΝΟΥΜΕ ό,τι χρειαζόταν»

Ο τεχνικός επείγουσας ιατρικής έκτακτης ανάγκης Şennur Köse, ο οποίος βρισκόταν στο ασθενοφόρο τη στιγμή του ατυχήματος και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, είπε: «Ενώ ο Ogün ήταν καθ’ οδόν για την υπόθεση, συνέβη ένα ατύχημα και εμπλακήκαμε σε αυτό το ατύχημα. «Εμείς επεμβήκαμε. Κάναμε ό,τι ήταν απαραίτητο εκεί», είπε.

«ΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ»

Επισημαίνοντας ότι είχαν προβλήματα ειδικά κατά την παρέμβαση σε περιπτώσεις, ο Köse είπε, “Το ατύχημα δυστυχώς συμβαίνει πολύ στην κυκλοφορία της Κωνσταντινούπολης. Θέλουμε τα ασθενοφόρα να είναι πιο ευαίσθητα και ευαίσθητα, ειδικά όταν είναι αναμμένες οι σειρήνες τους. Δεν επιτρέπεται κατά την παρέμβασή μας , ειδικά στο σημείο, σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν μας το επιτρέψουν, θα χαρούμε πιο πολύ να κάνουμε τη δουλειά μας.”