ΝΟΗΜΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ |  Τα πιο όμορφα, εικονογραφημένα ρητά της Παρασκευής, παραδείγματα νέων μηνυμάτων Παρασκευής 2022

ΝΟΗΜΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ | Τα πιο όμορφα, εικονογραφημένα ρητά της Παρασκευής, παραδείγματα νέων μηνυμάτων Παρασκευής 2022

2 Ιουνίου, 2022 0 By admin
ΝΟΗΜΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ |  Τα πιο όμορφα, εικονογραφημένα ρητά της Παρασκευής, παραδείγματα νέων μηνυμάτων Παρασκευής 2022

Χιλιάδες άνθρωποι θα συρρέουν στα τζαμιά για να εκπληρώσουν το λατρευτικό τους καθήκον την Παρασκευή, η οποία θεωρείται από τις ευλογημένες ημέρες για τον ισλαμικό κόσμο. Την ίδια μέρα, οι στίχοι της Παρασκευής θα κοινοποιηθούν σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες. Ακολουθούν τα καλύτερα παραδείγματα μηνυμάτων της Παρασκευής που μπορούν να κοινοποιηθούν πριν και μετά την προσευχή της Παρασκευής αυτήν την εβδομάδα…

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2022: ΝΟΗΜΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΑ

Θεέ μου; «Σαλαάμ» σε όσους βρίσκονται στο δρόμο «Καλή τύχη» σε όσους αρρωσταίνουν «Ευλογίες» σε όσους βρίσκονται σε στενοχώρια.

Ποιος μπορεί να είναι καλύτερος στην ομιλία από ένα άτομο που προσκαλεί στον Αλλάχ, κάνει ορθές πράξεις και λέει, “Είμαι πραγματικά ένας από τους Μουσουλμάνους”; (Fussilet Surah, Στίχος 33)

Ελπίζω να έχετε μια εγκάρδια μέρα που ο Παντοδύναμος Θεός, ο ιδιοκτήτης της γης, του ουρανού, της περιουσίας και κάθε είδους καλοσύνης, θα σας υπενθυμίσει ότι το πεπρωμένο που έχει γράψει για εσάς όταν χάνετε την ελπίδα σας είναι πιο όμορφο από τα όνειρά σας. Καλή Παρασκευή.

Έχουμε μια θρησκεία σαν το Ισλάμ, τον Hz. Έχουμε έναν προφήτη σαν τον Μωάμεθ (saas) και μια ευλογημένη Παρασκευή. Κάνε μας φίλους του Αλλάχ (cc), έναν από τους υπηρέτες του Παραδείσου, που είναι ευγνώμονες και πιστεύουν στη θρησκεία μας, Κύριε μου. Καλή Παρασκευή σε όλους.

“Θεέ μου! Σου ζητώ να σε αγαπάς, να αγαπάς αυτούς που σε αγαπούν και να κάνεις τις πράξεις που σε φέρνουν στην αγάπη σου…” (Tirmidhi, “De’avât”, 73)

Θεέ μου! Βοήθησέ με να σε θυμάμαι, να είμαι ευγνώμων για τις ευλογίες σου και να σε λατρεύω με τον καλύτερο τρόπο. (Ibn Huzeyme, Dua, 751)

Σήμερα είναι Παρασκευή… Είθε ο Κύριός μου να δεχτεί τις προσευχές σας κάνοντας τις καλές. Ελπίζω να έχετε μια ευλογημένη και ευλογημένη Παρασκευή.

“Λένε; Αν δεν έχετε τις προσευχές σας, τι σημασία έχετε στα μάτια του Κυρίου μου; (Furkan, 77)

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ…

Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο σε αξία από αυτό που γίνεται την Παρασκευή και τη νύχτα της, και στις αμαρτίες δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από αυτό που γίνεται την Παρασκευή και τη νύχτα της. Την Παρασκευή, τα πουλιά και τα άγρια ​​ζώα λένε μεταξύ τους: “Γεια, είναι Παρασκευή”.

Ω Κύριε! Κάνε μας έναν από τους υπηρέτες σου που αξίζει να έχουμε ευλογία, ακόμα κι αν είναι μια σταγόνα αυτού του απέραντου ωκεανού ελέους και ελέους. Αμίνη. Σας εύχομαι καλή Παρασκευή.

Κήρυγμα Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2022 Diyanet… Το θέμα του κηρύγματος της Παρασκευής αυτής της εβδομάδας είναι το Κοράνι

Κήρυγμα Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2022 Diyanet… Το θέμα του κηρύγματος της Παρασκευής αυτής της εβδομάδας είναι το Κοράνι