Κλωτσιά την 70χρονη ανάπηρη που προκάλεσε οργή!  Ο Şakir Çakır είναι υπό κράτηση

Κλωτσιά την 70χρονη ανάπηρη που προκάλεσε οργή! Ο Şakir Çakır είναι υπό κράτηση

31 Μαΐου, 2022 0 By admin
Κλωτσιά την 70χρονη ανάπηρη που προκάλεσε οργή!  Ο Şakir Çakır είναι υπό κράτηση

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Στο βίντεο, μια ηλικιωμένη γυναίκα με ειδικές ανάγκες που κάθεται σε ένα παγκάκι φαίνεται να ξυλοκοπείται. Στο βίντεο, υπήρξαν στιγμές που ο δράστης με το όνομα Şakir Çakır κλώτσησε τη γυναίκα στο πρόσωπο με τον ισχυρισμό ότι «απήγαγε ένα παιδί» και στη συνέχεια η γυναίκα ζήτησε βοήθεια από τον πόνο. Χιλιάδες χρήστες αντέδρασαν στο περιστατικό και μοιράστηκαν τη σύλληψη του δράστη.

Αθώωσε τον πατέρα και τη θετή του μητέρα

Αθώωσε τον πατέρα και τη θετή του μητέρα

Ο κυβερνήτης της Gaziantep Davut Gül έκανε μια δήλωση στο Twitter: «Το άτομο που κλώτσησε την ανάπηρη και ηλικιωμένη θεία μας αναγνωρίστηκε ως αποτέλεσμα της σχολαστικής δουλειάς της αστυνομίας μας και τέθηκε υπό κράτηση από την εισαγγελία μας. Ο αντιπεριφερειάρχης μας άπλωσε το ζεστό χέρι της πολιτείας μας επισκεπτόμενος τη θεία στο σπίτι της. Δεν θα επιτρέψουμε εγκληματικούς τύπους. Λυπούμαστε”.

Ο σύζυγός της έδωσε το τελειωτικό χτύπημα!  Έγινε η πιο μισητή γυναίκα στη Ρωσία

Ο σύζυγός της έδωσε το τελειωτικό χτύπημα! Έγινε η πιο μισητή γυναίκα στη Ρωσία

Ο εκπρόσωπος του AK Party Ömer Çelik δήλωσε: «Η βία κατά της 70χρονης μητέρας μας, Leyla Muhammed, μας έχει στεναχωρήσει όλους βαθιά. Οι δικαστικές και διοικητικές μονάδες διενεργούν την απαραίτητη νομική διαδικασία κατά του καταδικασθέντος δράστη Şakir Çakır. Όλα τα μέλη του έθνους μας με συνείδηση ​​στέκονται δίπλα στη μητέρα του θύματος».

Αναφέρθηκε ότι ο Şakir Çakır είχε 9 ξεχωριστά ποινικά μητρώα, συμπεριλαμβανομένων των τραυματισμών, της υποκίνησης σε πορνεία και της διαμεσολάβησης. Αναφέρθηκε ότι η Leyla Muhammed, η οποία χτυπήθηκε, παραπονέθηκε.