Η Fahriye Evcen αποχώρησε από την τηλεοπτική σειρά Alparslan Great Seljuk

Η Fahriye Evcen αποχώρησε από την τηλεοπτική σειρά Alparslan Great Seljuk

1 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Η Fahriye Evcen αποχώρησε από την τηλεοπτική σειρά Alparslan Great Seljuk

Η σειρά Alparslan Great Seljuk, που μεταδόθηκε στις οθόνες του TRT 1, έκανε το φινάλε της σεζόν με το 27ο επεισόδιο που μεταδόθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου. Η σειρά Alparslan Great Seljuk, με πρωταγωνιστές τους Barış Arduç και Fahriye Evcen, άφησε το στίγμα της στη νύχτα με το τελευταίο της επεισόδιο. Υπήρξε ένας φανταχτερός χωρισμός στο φινάλε της σεζόν της σειράς, που έφερε στις οθόνες την κατάκτηση της Ανατολίας από τον Σουλτάνο Αλπαρσλάν.

Η Fahriye Evcen, η οποία έχει έναν γιο που ονομάζεται Karan από τον συνάδελφό της Burak Özçivit, τον οποίο παντρεύτηκε το 2017, έκανε ένα διάλειμμα από τις οθόνες αφού έγινε μητέρα. Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, η Fahriye Evcen εμφανίστηκε ενώπιον του κοινού με τον χαρακτήρα του Akça Hatun στην τηλεοπτική σειρά Alparslan: The Great Seljuk.

Ο Akça Hatun σκοτώθηκε δόλια κατά τη διάρκεια της κατάκτησης του Vaspurakan στο φινάλε της σεζόν της σειράς. Η Fahriye Evcen, που έδωσε ζωή στον χαρακτήρα με το μαρτύριο του Akça, αποχώρησε από τη σειρά.

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα

Ενώ το κοινό ήταν λυπημένο που τελείωσε η ιστορία της Akça Hatun, η Fahriye Evcen μοιράστηκε τον αποχαιρετισμό της στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Instagram.

Η Evcen μοιράστηκε την ανάρτησή της: «Στον Emre Konuk, που μου παρέδωσε την Akça με μια ιστορία που έπλεξε, την Esi Gülce, που ήταν μαζί μου σε κάθε βήμα, στους σκηνοθέτες μας Sedat İnci και Bekir Sekman, σε όλους τους συναδέλφους μου μπροστά. της οθόνης και πίσω από την οθόνη, και κυρίως σε όλους τους συναδέλφους μου, τις ειλικρινείς μου ευχές στο αγαπημένο μας κοινό που δεν με έχει αφήσει ήσυχο από την πρώτη μου μέρα. Ευχαριστώ, η παρουσία σας” απορρίφθηκε.