Επιχείρηση που δεν ψάχνει ταινίες στην Κωνσταντινούπολη!  – Διαδίκτυο έκτακτων ειδήσεων

Επιχείρηση που δεν ψάχνει ταινίες στην Κωνσταντινούπολη! – Διαδίκτυο έκτακτων ειδήσεων

1 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Επιχείρηση που δεν ψάχνει ταινίες στην Κωνσταντινούπολη!

Χθες, γύρω στις 10.20 π.μ., όχημα κοσμηματοπώλης στο Φατίχ αρπαγής έγινε από δύο άτομα με κατεύθυνση τη Γέφυρα των Μαρτύρων 15ης Ιουλίου. Τα άτομα άρπαξαν 9 κιλά χρυσού σε δύο βαλίτσες και διέφυγαν από το σημείο με το όχημα.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικές ομάδες που συνδέονται με το Αστυνομικό Τμήμα της Κωνσταντινούπολης, οι οποίες διενήργησαν έρευνα με κάμερες ασφαλείας και στοιχεία στο σημείο, ξεκίνησαν μια μεγάλης κλίμακας μελέτη. Στη μελέτη προσδιορίστηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τα στοιχεία της πινακίδας του οχήματος που διέφυγε και τα στοιχεία ταυτότητας των υπόπτων.

ΠΙΑΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΥΣΟ

Στη συνέχεια των μελετών, διαπιστώθηκε ότι το ύποπτο όχημα ήταν σταθμευμένο μπροστά σε χώρο εργασίας στην οδό Doctor Sadık Ahmet στην περιοχή Küçükçekmece Kanarya Mahallesi. Οργανώθηκε επιχείρηση με την υποστήριξη της αστυνομίας ειδικών επιχειρήσεων. Στην επιχείρηση οι ύποπτοι Celal G. (33), KA (25), ABK (19) και FD (31) πιάστηκαν σε πρέζα την ώρα που έλιωναν τον λεηλατημένο χρυσό στον χώρο εργασίας.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΠΥΡΑ

Ένας από τους υπόπτους, ο Μ.Φ.Υ. (23) εξουδετερώθηκε ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από το σημείο απαντώντας στους αστυνομικούς με όπλο. Ο ύποπτος συνελήφθη με τραύματα.
Χυτήριο χρυσού και χρυσός κατασχέθηκαν
Κατά τις έρευνες που έγιναν στη διεύθυνση, κατασχέθηκε όλος ο σφετερισμένος χρυσός, μεταξύ των οποίων 1 όπλο χωρίς άδεια που χρησιμοποιήθηκε στο συμβάν, 1 συσκευή τήξης χρυσού και 8 κιλά 734 γραμμάρια και λίγος λιωμένος χρυσός. Οι διαδικασίες για τους υπόπτους συνεχίζονται.
Ο μάρτυρας Alican Akut, ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό, είπε: «Ήμασταν στον φούρνο και ξαφνικά ακούσαμε πυροβολισμούς. Είδαμε αμέσως ότι οι άντρες έτρεχαν από το πλάι του φούρνου, τους κυνηγούσε η αστυνομία. Πυροβόλησαν κατά της αστυνομίας, πυροβόλησαν την αστυνομία, και η αστυνομία τον πυροβόλησε καθώς πήδηξε κάτω. Αφού το χτύπησαν, οι άλλοι έκαναν επιδρομή εδώ. Ουσιαστικά, ο spotter ήταν ωραίος άνθρωπος, δεν είχε τίποτα, τον πήραν με χειροπέδες. Δύο ή τρία άτομα τράπηκαν σε φυγή», είπε.