Βασίλισσα  Το ολόγραμμα της Ελισάβετ χαιρέτησε το κοινό

Βασίλισσα Το ολόγραμμα της Ελισάβετ χαιρέτησε το κοινό

5 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Βασίλισσα  Το ολόγραμμα της Ελισάβετ χαιρέτησε το κοινό

Οι 4ήμεροι εορτασμοί του Platinum Jubile για την 70ή επέτειο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στον θρόνο ολοκληρώθηκαν. Ενώ η τελευταία μέρα των εορτασμών ήταν σκηνή με πολύχρωμες εικόνες, το ολόγραμμα της βασίλισσας Ελισάβετ σημάδεψε τους εορτασμούς.

Ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ δεν μπόρεσε να παρευρεθεί σε πολλές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου λόγω προβλημάτων υγείας, το ολόγραμμα της βασίλισσας χαιρέτησε το κοινό από τη 260χρονη χρυσή άμαξα που πήγε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, συνοδευόμενη από πομπή. Ενώ το ολόγραμμα που δημιουργήθηκε με εικόνες που τραβήχτηκαν κατά τη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ το 1953 ήταν εκπληκτικό, η πομπή ακολούθησε παρόμοια διαδρομή καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ πήγε στη στέψη της το 1953.

Αφού η χρυσή άμαξα έφτασε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η 96χρονη βασίλισσα Ελισάβετ χαιρέτησε το κοινό πηγαίνοντας στο μπαλκόνι του παλατιού. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βασίλισσας, ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις ήταν παρόντες στο πλευρό της βασίλισσας.

Ευχαριστώ από τη Βασίλισσα

Η βασίλισσα Ελισάβετ ευχαρίστησε το κοινό με τη γραπτή της δήλωση. Αναφέροντας ότι τα 70 χρόνια στο θρόνο είναι η πρώτη, η δήλωση είπε: «Όσο για το πώς να γιορτάσετε τα 70 χρόνια ως βασίλισσα σας, δεν υπάρχει κανένας οδηγός για να ακολουθήσετε. Αυτό είναι πραγματικά μια πρώτη. Αλλά με τίμησαν και με συγκίνησαν τόσοι πολλοί άνθρωποι που βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν την πλατινένια επέτειό μου. Αν και δεν έχω παρακολουθήσει προσωπικά κάθε εκδήλωση, η καρδιά μου είναι με όλους εσάς και με την υποστήριξη της οικογένειάς μου, είμαι αποφασισμένος να σας υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορώ. Έχω εμπνευστεί από την καλοσύνη, τη χαρά και τη συγγένεια που ήταν τόσο εμφανής τις τελευταίες μέρες, και ελπίζω αυτή η ανανεωμένη αίσθηση της συντροφικότητας να γίνει αισθητή για πολλά χρόνια ακόμα. Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους σας για τις ευχές σας και τον ρόλο που παίξατε σε αυτές τις χαρούμενες γιορτές.