Αστυνομικοί πυροβόλησαν 5 φορές άοπλη έγκυο στις ΗΠΑ

Αστυνομικοί πυροβόλησαν 5 φορές άοπλη έγκυο στις ΗΠΑ

31 Μαΐου, 2022 0 By admin
Αστυνομικοί πυροβόλησαν 5 φορές άοπλη έγκυο στις ΗΠΑ

Η αστυνομία του Κάνσας Σίτι πυροβόλησε πέντε φορές μια έγκυο γυναίκα ενώ έψαχνε για ένα κλεμμένο όχημα την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις στο Sputnik Turkish, δύο αστυνομικοί, που έλαβαν καταγγελία για κλοπή αυτοκινήτου την Παρασκευή, αναγνώρισαν το κλεμμένο αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου Family Dollar στην πόλη. Καθώς οι αστυνομικοί πλησίασαν το αυτοκίνητο, ο άνδρας από τα δύο άτομα που βρίσκονταν στο όχημα άνοιξε την πόρτα και τράπηκε σε φυγή. Το άλλο άτομο στο όχημα, η Leonna Hale, μια 26χρονη έγκυος μαύρη γυναίκα, έδειξε ότι ήταν άοπλη σηκώνοντας τα χέρια της, αλλά είπε ότι βρέθηκε ένα όπλο μέσα στο αυτοκίνητο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η αστυνομία πυροβόλησε αυτή την ώρα 5 πυροβολισμούς στην έγκυο μαύρη γυναίκα.

Αυτόπτης μάρτυρας ονόματι ‘Shedanja’, ο οποίος απαθανάτισε τη στιγμή του συμβάντος, υπογράμμισε ότι η γυναίκα πυροβολήθηκε 5 φορές, παρόλο που τα χέρια της ήταν στον αέρα και στη συνέχεια της πέρασαν χειροπέδες ενώ ήταν ξαπλωμένη στο έδαφος αιμόφυρτη.
Ο αυτόπτης μάρτυρας Shedanja σημείωσε ότι η νεαρή γυναίκα είπε επίσης στην αστυνομία ότι ήταν έγκυος.

Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι η νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν η αστυνομία άνοιξε πυρ, ενώ αργότερα δήλωσαν ότι η υγεία της βελτιώθηκε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Η Αστυνομία Περιπολίας Αυτοκινητοδρόμων της Πολιτείας του Μιζούρι ανακοίνωσε την παύση των δύο αστυνομικών που εμπλέκονται στο περιστατικό.
Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

Απίστευτη λεπτομέρεια στη σφαγή στο σχολείο του Τέξας

Απίστευτη λεπτομέρεια στη σφαγή στο σχολείο του Τέξας