Ανακοινώθηκε το όνομα της τελικής σειράς στη Σούπερ Λιγκ Μπάσκετ

Ανακοινώθηκε το όνομα της τελικής σειράς στη Σούπερ Λιγκ Μπάσκετ

4 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Ανακοινώθηκε το όνομα της τελικής σειράς στη Σούπερ Λιγκ Μπάσκετ

Η Αναντολού Εφές υπό τη διοίκηση του Εργκίν Αταμάν στον αγώνα που διεξήχθη στο Σινάν Ερντέμ Sports Hall. Λάρκιν, Μίσιτς, Μπράιαντ, Μόερμαν, Ντάνστον πήραν τον λόγο με την αρχική πεντάδα. Η Γαλατασαράι Νεφ υπό τη διοίκηση του Ανδρέα Πιστιόλη, από την άλλη, πήρε μέρος στην πρώτη πεντάδα με τους Dee Bost, Melo, Göksenin Köksal, Sadık Emir Kabaca και Blackshear.

Ισόπαλη 26-26 έληξε η πρώτη περίοδος του αγώνα που ξεκίνησε με τα αμοιβαία καλάθια των δύο ομάδων. Χαλαρώνοντας στην επίθεση με χτυπήματα του Λάρκιν πίσω από τη γραμμή των τρίποντων, η Αναντολού Εφές προηγήθηκε στα αποδυτήρια με 9 πόντους απέναντι στη Γαλατασαράι Νεφ: 51-42.

Στην τρίτη περίοδο, όπου κυριαρχούσε η Αναντολού Εφές τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, η Γαλατασαράι Νεφ αποβλήθηκε από το παιχνίδι με τη διεύρυνση της διαφοράς πόντων, ενώ ο Λάρκιν συνέχισε να χτυπά πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων και η Αναντολού Εφές προηγήθηκε με 28 πόντους. τελική περίοδος του αγώνα: 81-53.

Έφυγε από το γήπεδο δακρυσμένος

Έφυγε από το γήπεδο δακρυσμένος

Η Αναντολού Εφές, που δεν έδωσε το σκορ στον αντίπαλό της στην τελευταία περίοδο του αγώνα, κέρδισε το ματς με 104-77, φέρνοντας την κατάσταση στο 3-2 στη σειρά και έγινε αντίπαλος της Φενερμπαχτσέ Μπέκο στον τελικό.

Στον αγώνα Αναντολού Εφές – Γαλατασαράι Νεφ σημειώθηκαν άτυχοι τραυματισμοί για λογαριασμό των δύο ομάδων. Ενώ ο αρχηγός της Galatasaray Nef Göksenin Köksal δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι λόγω του τραυματισμού που υπέστη στη δεύτερη περίοδο, ο αστέρας της Anadolu Efes Vasilije Micic ήρθε στο πλάι του γηπέδου με φορείο λόγω του τραυματισμού του στην τρίτη περίοδο και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το αγώνας.

ημιτελική σειρά

1. Αγώνας: Αναντολού Εφές-Γαλατασαράι: 70-105 (0-1)

2. Αγώνας: Αναντολού Εφές-Γαλατασαράι: 91-77 (1-1)

3. Αγώνας: Γαλατασαράι-Αναντολού Εφές: 64-71 (1-2)

4. Αγώνας: Γαλατασαράι-Αναντολού Εφές: 86-81 (2-2)

5. Αγώνας: Αναντολού Εφές-Γαλατασαράι: 104-77 (3-2)