Έκτακτα νέα: Δήλωση ξένων κανόνων από το TFF

Έκτακτα νέα: Δήλωση ξένων κανόνων από το TFF

18 Ιουνίου, 2022 0 By admin
Έκτακτα νέα: Δήλωση ξένων κανόνων από το TFF

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε στη Ρίβα υπό την προεδρία του Mehmet Büyükekşi. Ο Πρόεδρος του Clubs Union Foundation Ahmet Ağaoğlu, ο οποίος ήταν παρών στην αρχή της συνάντησης για να εκπροσωπήσει τους συλλόγους, μετέφερε τις απόψεις και προτάσεις των συλλόγων στην ομοσπονδία και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Στη συνέχεια, το Διοικητικό Συμβούλιο της TFF έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις ως αποτέλεσμα των αξιολογήσεων που έκανε μεταξύ τους:

«1. Την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2022 – 2023, η αίτηση ξένων ημεδαπών ποδοσφαιριστών στη Super League, όπως και την προηγούμενη σεζόν, με την προϋπόθεση ότι στην αποστολή υπάρχουν το πολύ 8 ξένοι υπήκοοι ταυτόχρονα, με εγγραφή. το πολύ 14 ξένοι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των οποίων τα συμβόλαια είναι ακόμη σε εξέλιξη, στην ομάδα Α και συνεχίζουν την πρακτική της διατήρησής της στη λίστα ονομάτων των αγώνων· επιπλέον, υπό την προϋπόθεση ότι οι σύλλογοι είναι 21 ετών ή νεότεροι, μπορούν να υπογράψουν συμβόλαια με 3 ξένους παίκτες που έχουν παίξει σε τουλάχιστον 10 αγώνες για τις εθνικές ομάδες της χώρας τους, συμπεριλαμβανομένης της εθνικής ομάδας U14, και να γράψουν αυτούς τους ποδοσφαιριστές στη Λίστα ομάδων Α, με την προϋπόθεση ότι έχουν το πολύ 8 ξένους υπηκόους στην ομάδα που συνεχίζει να αγωνίζεται στο γήπεδο, μπορούν να γράψουν το πολύ 14 ξένους υπηκόους στη λίστα ονομάτων του αγώνα,

Στην TFF 1st League, η αίτηση ξένων ημεδαπών ποδοσφαιριστών εφαρμόζεται όπως και την προηγούμενη σεζόν, με την προϋπόθεση ότι μπορούν να εγγραφούν και να αδειοδοτηθούν 8 ξένοι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων αυτών των οποίων τα συμβόλαια είναι σε εξέλιξη, εφόσον οι σύλλογοι έχουν το πολύ 5. ξένοι παίκτες στην ομάδα που συνεχίζει ταυτόχρονα τον αγώνα στο γήπεδο Αποφασίστηκε ότι στην ονομαστική λίστα μπορούν να αναγράφονται το πολύ 7 ξένοι υπήκοοι.

2. TFF Διοικητικό Συμβούλιο. Καθόρισε το αποδεκτό ποσοστό απόκλισης στα Όρια Δαπανών Ομάδας που θα ανακοινωθούν για τη σεζόν 2022-2023 ως 40%. Εξάλλου; Στο άρθρο για τον καθορισμό ορίου δαπανών ομάδας στο Παράρτημα-ΧΙΙ-Δ της Οδηγίας Άδειας Ομίλου και Οδηγιών Financial Fair Play, αποφασίστηκε να καθοριστεί το σχετικό όριο δαπανών ομάδας λαμβάνοντας τα ποσά υψηλότερα από τις μεθόδους υπολογισμού που ορίζονται για το όριο δαπανών ομάδας.

Ο αγώνας του 1ου Ομίλου του UEFA Nations C League, που θα παίξει η Γ’ Εθνική μας με το Λουξεμβούργο την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί στο στάδιο Başakşehir Fatih Terim.